Oferte locuri de munca top

Adora Urban Village, grad de ocupare de 30%

450.JPG Proiectul rezidential, Adora Urban Village, a atins un grad de ocupare de 30% la sfarsitul lunii ianuarie, la 6 luni de la demararea vanzarilor, anunta reprezentantii dezvoltatorului complexului, compania Tagor.
Construit in sud-vestul Bucurestiului, in apropierea soselei Alexandriei, ansamblul va cuprinde, intr-o prima faza, 12 blocuri cu 575 de apartamente. Investia aferenta primei etape a proiectului se va ridica la suma de 34,4 milioane de euro.
La ora actuala sunt finalizate doua blocuri de locuinte, cu apartamente de una, doua sau trei camere.
Strucuta cladirilor este din beton armat, monolit. Peretii despartitori dintre apartamente sunt realizati din doua blocuri de gips cu grosimea de 8 cm grosime si vata minerala de 5 cm grosime. Pentru izolarea acoperisului au fost utilizate membrane PVC, iar pentru izolarea termica a cladirii polistiren expandat pentru fatade de 10 cm grosime.
Preturile incep de la 33.900 euro TVA inclus pentru o garsoniera (suprafata utila 44,5 mp), 47.900 euro TVA inclus pentru un apartament cu doua camere (suprafata utila 61,75 mp) si 62.900 euro TVA inclus pentru un apartament cu trei camere (suprafata utila 85,3 mp).
Compania Tagor este detinuta si condusa de Ofer Lieberson care si-a inceput activitatea in Romania in 2004.
Tagor este partenerul operational in Romania al Patron Capital, un fond de investitii britanic in domeniul imobiliar, cu active de peste 5 miliarde de dolari.

Sus