Oferte locuri de munca top

Achizitii publice: Controlul ex-ante, mai usor de realizat

A fost implementată o nouă modalitate de realizare a controlului ex-ante asupra documentațiilor de atribuire. În acest sens, începând de la 1 aprilie 2020, platforma SEAP are noi funcționalități tehnice care vor permite desfășurarea în condiții optime a controlului ex-ante asupra documentațiilor de atribuire transmise de către autoritățile contractante.

Noua modalitate de realizare a controlului ex-ante asupra documentațiilor de atribuire, precum și alte precizări legate de derularea procedurilor de atribuire ca urmare a adoptării OUG nr. 23/2020 au fost detaliate într-o notificare a ANAP (document atașat la finalul articolului).

”Împreună cu colegii de la Autoritatea pentru Digitalizarea României am reușit să operaționalizăm Sistemul electronic de achiziții publice (SEAP), astfel încât funcționalitățile acestuia să corespundă modificărilor legislative aduse de OUG nr. 23/2020 care simplifică substanțial modalitatea de realizare a controlului ex-ante exercitat de ANAP,” a declarat președintele ANAP, domnul Eugen Cojoacă.

 

Descărcați aici Notificarea ANAP

 

 

 

 

 

 

Citiți și:

Peste 500 de unitati locative noi, in autorizare

Peste 80 ha, pregatite pentru realizarea unui parc fotovoltaic

Peste 3 ha, parcelate pentru functiunea de locuire

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2020

Sus