Oferte locuri de munca top

Acces online si gratuit la date în format vector

Începând din această săptămână vor fi disponibile online și gratuit atât pentru arhitecți, proiectanți, diverse instituții și chiar simpli cetățeni,  o serie de seturi de date în format vector (de tip mdb, dxf  și shapefile) în coordonate stereo ’70/ Toate pe pe site-ul Primăriei Oradea – pagina Instituției Arhitectului Șef, link: http://arhitectsef.oradea.ro/gis_download.php în secţiunea GIS, subsecțiunea  DOWNLOAD .

”Înainte, toate aceste date puteau fi obținute doar pe pe baza înregistrării unei cereri și contra cost. Acum aceste informații digitale pot fi descărcate online și gratuit, acest lucru însemnând pe de o parte o simplificare a părții birocratice a muncii structurilor din compartimentul de urbanism și un prim pas pentru o mai mare trasparență a informațiilor”, a spus arhitectul șef al orașului, dl. Radu Fortiș.

Astfel, accesând site-ul Instituției Arhitectului Șef prin următorii pași: www.oradea.ro – secțiunea din stânga paginii – Primăria Oradea – Direcțiile Primăriei – Instituția Arhitectului Șef – secțiunea din dreapta paginii web – GIS –  subsecțiunea DOWNLOAD, sau mai simplu accesând direct link-ul  http://arhitectsef.oradea.ro/gis_download.php, toți cei interesați vor putea descărca fişiere în format MDB, fișiere în format DXF sau fișiere în format SHAPE (ESRI) cu tipurile de informații prezentate mai jos.

De menționat că, la străzile aprobate prin HCL, se va găsi întotdeauna varianta actuală.

 

 

 

Citiți și:

Cele mai mari proiecte imobiliare ale anului 2019

Viitor ansamblu rezidential cu 15 niveluri, in Capitala

Aproape 2 mld lei va costa largirea unui important drum

Un mare aeroport va fi modernizat cu peste 30 mil euro

In primavara va demara un mare proiect logistic, langa Bucuresti

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus