Oferte locuri de munca top

A inceput construirea unui nou parc industrial in Brasov

Au început lucrările de construire a primei clădiri din parcul industrial dezvoltat la Brașov de către investitorii de la VGP.

Această primă clădire va avea o suprafața de 9.400 mp și este planificată să fie livrată la mijlocul anului 2021. Urmează să fie parțial ocupată de Fildas Trading SRL.

Parcul va fi dezvoltat pe un teren de circa. 390.000 mp și va avea un potențial total de aproximativ 180.000 mp suprafață închiriabilă.

Adrian Crizbasianu, Country Manager VGP România, a declarat: „Odată finalizat parcul va fi unul dintre cele mai mari parcuri din portofoliul românesc”

VGP România, filială a grupului VGP, deține în prezent parcuri active în Timișoara și Sibiu, precum și un important portofoliu de terenuri pentru dezvoltări logistice în București, Arad și Brașov.

Grupul VGP are un total de 72 de parcuri situate în douăsprezece țări europene și se află pe o cale de expansiune pe toate piețele sale.

VGP a creat recent o nouă unitate de afaceri separată deținută în totalitate de VGP N.V., pentru a utiliza spațiul de acoperiș disponibil în parcurile VGP pentru sisteme fotovoltaice și tehnologii energetice moderne.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus