Oferte locuri de munca top

A inceput constructia centrului comercial ParkLake din Titan

209.jpg Dezvoltatorii Sonae Sierra si Caelum Development au inceput lucrarile la centrul comercial ParkLake din cartierul bucurestean Titan. Centrul va presupune o investitie de 180 milioane de euro, iar deschiderea sa este programata pentru anul 2016.
ParkLake va oferi o suprafata totala inchiriabila de 70.000 mp, cu aproximativ 200 de magazine si 2.600 de locuri in parcarea subterana.
„Inceperea lucrarilor pe santier este un pas important in dezvoltarea ParkLake si suntem increzatori ca vom oferi bucurestenilor o experienta inovatoare de cumparaturi in 2016”, a declarat Ingo Nissen, managing director, responsabil pentru dezvoltare in Romania, Sonae Sierra.
David Sharkey, CEO, Caelum Development, adauga: „Noua etapa a procesului de dezvoltare arata ca totul avanseaza conform planului”.
Lucrarile de excavatie si pereti mulati vor fi realizate de SBR Soletanche Bachy Fundatii. Odata atins nivelul proiectat al sapaturii, vor fi demarate in paralel lucrarile la fundatie si structura.
Centrul comercial este proiectat in conformitate cu cele mai riguroase standarde de calitate, inclusiv in termeni de confort, siguranta si eficienta de mediu, au dat asigurari dezvoltatorii. Sonae Sierra detine centrul comercial River Plaza din Ramnicu Valcea si are in dezvoltare centrul Adora Mall din Craiova.
La nivel international, compania detine 47 de centre comerciale.
Grupul Caelum are un portofoliu extins de 36 de proiecte in Europa si include 21 de centre de retail cu o suprafata bruta de 200 000 mp.

Sus