Oferte locuri de munca top

A fost reluata licitatia pentru reabilitarea unei primarii

Procedura de licitație în vederea reabilitării clădirii unei primării din nord-vestul țării a fost reluată. Aceasta după ce prima procedură lansată a avut în obiectul său inclusiv dotările cu mobilier, ulterior direcția de specialitate din primărie solicitând derularea unei proceduri separate pentru achiziția mobilierului.

Astfel, pentru reabilitarea, restaurarea, consolidarea și introducerea în circuitul turistic a edificiului Primăriei Oradea se au în vedere următoarele obiective: amenajarea unor spații cu destinație turistică în aripa dinspre Piața Unirii, readucerea la forma inițială a sălii de consiliu „Traian Moșoiu”, consolidarea acoperișului sălii de consiliu, readucerea la forma inițială a acoperișului clădirii la aripa dinspre Piața Unirii – partea centrală și aripile laterale, realizarea de reparații la întreg acoperișul clădirii, reabilitarea fațadelor principale ale clădirii (dinspre Piața Unirii, str. Primăriei, str. T. Vladimirescu), inclusiv Turnul Primăriei, reabilitarea fațadelor secundare ale clădirii dinspre curțile interioare.

Clădirea are o suprafață de 5.508 mp. Suprafața construită a acesteia este de 1.137 mp și a terenului exterior clădirii de 765  mp. Imobilul prezintă demisol, parter, două etaje și un turn al orologiului.

Proiectul tehnic aferent a fost realizat de S.C.Pro-Arh S.R.L., din Oradea, architect Pafka Ernest.

Valoarea totală a investiției este de aproape 17,4 milioane lei, fără TVA, iar termenul de execuție este de 18 luni de la predarea amplasamentului.

Cei interesați pot depune oferte în SICAP, până la data de de 14 decembrie 2018.

 

 

 

Citiți și:

Ample obiective de investitii in pregatire in estul tarii

Un nou proiect rezidential in zona Pantelimon

A fost autorizat un bloc cu 10 niveluri la malul marii

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus