Oferte locuri de munca top

A fost preluat terenul pentru viitorul Spital Pediatric din Cluj Napoca

Preluarea unui teren de circa 17 hectare, aflat în administrarea Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, în scopul edificării noului Spital Pediatric Monobloc a fost votată astăzi de plenul Consiliului Județean Cluj.

Totodată, Consiliul Județean a aprobat transferul în proprietatea Statului și, ulterior, a U.S.A.M.V., a terenului și a construcțiilor de pe strada Moților nr. 66 – 68, aflate în proprietatea județului Cluj, imobile în care, actualmente, funcționează Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii.

Acestea urmează a fi predate U.S.A.M.V. imediat după eliberarea lor ca urmare a finalizării construcției noului Spital Pediatric Monobloc.

Pe terenul în suprafață de 169.700 mp Consiliul Județean Cluj va edifica cel mai modern spital pediatric din România, conceput în sistem monobloc. În cadrul acestuia vor fi reunite toate secțiile actualului Spital de Copii, cele care în prezent își desfășoară activitatea în nu mai puțin de 14 clădiri aflate în 9 locații diferite din Cluj-Napoca, cu o distanță medie de aproximativ 4 km între ele.

 

 

 

Citiți și:

Ansamblu cu aproape 250 de apartamente, in curs de autorizare

Cladire cu functiuni mixte si 11 niveluri, in pregatire in provincie

Cat costa manopera pe metru patrat de constructie la rosu

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2020

Sus