Oferte locuri de munca top

A fost inaugurata partia de schi din Slanic Moldova

Partia de schi din Slanic Moldova a fost inaugurata joi, 6 martie. Partia o lungime pe inclinare de 1.414 m, latime medie de 38 m, o diferenta totala de nivel de 240 metri si o panta medie de 17,6%, inclinatie ce o incadreaza in categoria partiilor usoare si ii confera partiei un grad de atractivitate deosebit de ridicat.
In urma lucrarilor partia beneficiaza de instalatie de transport pe cablu, instalatie de inzapezit artificial, masina de batut zapada, instalatie de iluminat pentru nocturna, parcare auto, serviciu de salvamont.
Pentru finalizarea proiectului au fost investite 25 de milioane de lei dintre care peste 8 milioane provin din finantare nerambursabila, potrivit unui comunicat al CJ Bacau.
Proiectul „Schi Parc Slanic Moldova” a fost realizat de Judetul Bacau in parteneriat cu Orasul Slanic Moldova si a fost finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 5 – Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, DMI 5.2 – Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice.

Sus