Oferte locuri de munca top

A fost emisa autorizatia de construire pentru pasajul Berceni

Ordinul de începere a lucrărilor la pasajul Berceni va fi emis săptămâna aceasta. Asta pentru că în sfârșit a fost semnată autorizația de construire, după cum au anunțat oficiali ai Ministerului Transporturilor. Autorizația vizează proiectul de lărgirea la patru benzi a Centurii Rutiere a Municipiului București, între A2 (km 23+600) și A1 (km 55+520), Lot II amenajare nod rutier Centură București – DJ 401 (Berceni), km 33+190 – km 35+600, Etapa 1, județul Ilfov.

Lucrările vor fi executate în zona intersecției dintre drumul de centură al Municipiului București – DNCB și drumul județean – DJ 401 (șoseaua Berceni). Termenul de execuție a lucrărilor este de 24 de luni.

În doi ani vor fi finalizate cele 5 pasaje pe actuala Centură a Bucureștiului, respectiv Mogoșoaia, Berceni, Cernica, Domnești și Popești-Leordeni și, în 3 ani, Autostrada de Centură București Sud, mai precis cele 3 loturi de pe A0 Sud, promit guvernanții.

Antreprenorul general pentru cele două loturi este Trameco SA, liderul asocierii Trameco SA – Vahostav-Sk A.S. – Construcții Erbașu SA – Grafic Tends. Contractul a fost semnat în martie 2019 și are o valoare de peste 146 milioane lei, fără TVA. Durata contractului este de 150 de luni și cuprinde: 6 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și 120 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

 

 

 

Citiți și:

Un nou proiect imobiliar de anvergura, in Capitala

Conducte noi, necesare din cauza cresterii consumului de apa

Manopera mai scumpa pentru lucrari de tencuieli

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2020

Sus