Oferte locuri de munca top

A fost desemnat constructorul Spitalului de arsi din Tg Mures

Până la finale acestei luni urmează să fie semnat contractul de execuție a lucrărilor de construire a Spitalului de Arși din Tg Mureș cu asocierea desemnată câștigătoare a procedurii de achiziție publică.

Investiția se ridică la peste 295 de milioane de lei și va fi asigurată de la bugetul de stat prin Ministerul Sănătății și dintr-un împrumut de la Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare destinat Proiectului privind reforma sectorului sanitar.

Câștigătorul licitației a fost desemnat asocierea de firme YDA Inșaat Sanayi ve Ticaret AS din Turcia (lider) și Synergy Construct SRL București, cu capital turc, (partener).

În continuare este prevăzut să fie prelungită autorizația de construire și să fie emis ordinul de execuție a lucrărilor.

Clădirea viitorului Centru de Arși va avea regim de înălțime Subsol + Parter + 4 Etaje + Etaj tehnic

Va include Centrul de Mari Arși cu 15 paturi, blocul operator cu 25 de săli de operație, secția clinică Anestezie și Terapie Intensivă – ATI cu 44 de paturi, spații conexe – Sterilizare, Unitate de transfuzii sanguine, morgă, centru de formare, spații tehnice, spații administrative și logistice etc. și relocare Heliport.

TOPUL CONSTRUCTORILOR Cei mai mari constructori profita de oportunitatile numeroaselor proiecte de investitii publice

Pe lângă edificarea noii clădiri, investiția mai prevede realizarea unei pasarele de legătură cu clădirile existente ale spitalului și reorganizarea circuitelor medicale ale secțiilor

Dintre cele trei centre pentru mari arși – Timișoara (pentru adulți), Târgu Mureș (pentru adulți) și Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din București (pentru copii), recent a început construirea celor de la Timișoara și București.

Toate cele trei centre ar urma să fie terminate în anul 2025.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista Arena Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus