Oferte locuri de munca top

A fost desemnat castigatorul unui proiect rutier dintr-un municipiu

Compania care va realiza un important proiect rutier într-un municipiu a fost anunțată la finalul săptămânii trecute. Este vorba despre realizarea unui pasaj rutier subteran, valoarea totală a investiției fiind estimată la peste 30 milioane de lei.

Câștigătorul licitației pentru obiectivul de investiții „Coridor de mobilitate urbană durabilă în Piața Emanuil Gojdu din Oradea” – Etapa II este asocierea formată din societățile Freyrom SA (lider de asociere) – Procons Group SRL – Metabet CF SA – Leko Construct SRL.

Valoarea estimată a proiectului este de 30.127.053 lei, fără TVA, iar oferta cu care a venit ofertantul este de 27.004.232 lei, fără TVA.

Etapa a II-a a acestui proiect complex, care prevede şi realizarea încă unui pasaj rutier subteran în dreptul Centrului Civic, urmează să fie realizată în zona intersecției dintre Bulevardul D. Cantemir și strada Sucevei.

Aici vor fi realizate două girații, care vor fi traversate în subteran de un pasaj, ce ar urma să asigure benzi dedicate autobuzelor care circulă pe relația D. Cantemir – Centrul Civic. În partea de la nivelul solului va exista o bandă dedicată liniei de tramvai. Prin realizarea celor două girații vor fi evitate astfel și o serie de puncte de conflict cu liniile de tramvai.

Proiectul prevede un pasaj subteran cu patru benzi de circulație, două pe fiecare sens. Lungimea zonei acoperite va fi de aproximativ 29 m.

Finanțarea se realizează prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, în cadrul proiectului integrat „Coridorul de mobilitate urbană durabilă din Piaţa Emanuil Gojdu – Piața Cetate, Oradea”.

Perioada de contestații este de 10 zile, respectiv până la sfârșitul acestei săptămâni.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2021

Sus