Oferte locuri de munca top

A fost ales constructorul pentru o autostrada de peste 365 mil euro

A fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția lucrărilor pe două secțiuni ale unui lot din autostrada A1.

Mai exact, este vorba de secțiunea E a lotului 2: km 27+620 – km 56+220 și de finalizarea Secțiunii D, din autostrada Lugoj – Deva (A1).

Prețul ofertei câștigătoare este de peste 365 milioane de euro (1.826.845.634 lei fără TVA.) Finanțarea este asigurată prin PNRR.

Câștigător al acestui contract a fost desemnată asocierea Spedition UMB SRL –Tehnostrade SRL – Sa&Pe Construct SRL – Euro-Asfalt d.o.o.

Durata contractului este de 45 de luni, din care 11 luni perioada de proiectare și 34 de luni perioada de execuție a lucrărilor.

Perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani.

Documentatie modificata pentru atribuirea unui contract rutier

Proiectul prevede realizarea a două tuneluri în cadrul Secțiunii E în contextul evitării problemelor de stabilitate și a impactului negativ cu implicații majore asupra mediului.

Lungimea celor două tuneluri va fi de aproximativ 2,13 km.

Tunelurile vor fi formate din două galerii unidirecționale prevăzute pe fiecare cale de circulație cu platforma de 11,25 m.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Sus