Oferte locuri de munca top

A demarat construcția primei etape din LOG.IQ București

Sorin Visoianu  Primar Mogosoaia

Sorin Vişoianu, Country Manager Office & Logistics pentru România şi Bulgaria Immofinanz Group (stânga) şi Harald Engelke, Senior Development Manager in cadrul Immofinanz Group (dreapta)

Immofinanz Group a demarat lucrările de construcție la proiectul logistic LOG.IQ București, care va cuprinde o suprafață închiriabilă totală de 140.000 metri pătrați.

Amplasamentul proiectului este un teren de 280.000 metri pătrați situat în comuna Mogoșoaia, judeţul Ilfov.

Antreprenor general  al  proiectului logistic de la Mogoşoaia este Sagex Construct. Proiectantul general este B2 International Consultants iar proiectant de specialitate Simtech Pro.

Întreaga infrastructură a locației este finalizată, inclusiv străzile interioare și rețelele de utilități (apă, canalizare, gaze, energie electrică, linii telefonice).

Prima etapă a proiectului, cu o suprafață de 40.000 metri pătrați, este planificată pentru livrare în al patrulea trimestru din 2015 (hala B) șiprimul trimestru din 2016 (hala A). Etapele 2 și 3 ale proiectului vor crește suprafața închiriabilă cu 100.000 metri pătrați.

Sorin Vișoianu, Country Manager Office & Logistics pentru România și Bulgaria în cadrul Immofinanz Group, a declarat: „Ca în cazul tuturor proprietăților noastre, punem accentul pe flexibilitate, pentru a le oferi întotdeauna clienților noștri soluții personalizate, perfect adaptate nevoilor acestora – astfel, niciun detaliu nu este prea mic, chiar și în aceste etape incipiente.”

 

Immofinanz Group deţine în prezent peste 470 de proprietăți, cu o valoare de piaţă de aproximativ 6,8 miliarde de euro. Compania își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri și logistică în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia.

 

 

Sus