Oferte locuri de munca top

Ness Proiect Europe va incepe primele lucrari la Spitalul Regional de Urgenta Iasi

Un pas semnificativ în dezvoltarea infrastructurii spitalicești din Regiunea de Nord-Est a României a fost efectuat prin desemnarea antreprenorul pentru primele lucrări de construire a Spitalului Regional de Urgență Iași.

”Suntem aproape de a vedea prima cupă de pământ excavată pentru construirea acestui obiectiv pe care comunitatea noastră îl așteaptă de mai bine de zece ani” a declarat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

Valoarea licitată este de 26,29 milioane de lei fără TVA.

Constructorul român Ness Proiect Europe va lucra intens pentru a finaliza proiectul în termenul scurt de 4 luni de la emiterea ordinului pentru începerea lucrărilor, a mai spus Costel Alexe.

Lucrările vor include organizarea de șantier, excavarea grosieră a pământului, devierea rețelelor de utilități și amenajarea căilor temporare de acces, asigurând astfel baza solidă pentru construirea spitalului.

Spitalul Regional de Urgență Iași va avea suprafața construită totală de 202.689 mp, distribuită pe nouă niveluri (două subsoluri, parter, cinci etaje și etaj tehnic), pe o suprafață de teren de 120.000 mp.

TOPUL CONSTRUCTORILOR Cei mai mari constructori profita de oportunitatile numeroaselor proiecte de investitii publice

Acest spital va avea 850 de paturi de internare continuă, organizate în șase centre multidisciplinare.

”La nivel județean, ne vom implica cu toate resursele și vom acorda întregul sprijin instituțional al Consiliului Județean Iași pentru ca acest spital să devină, în sfârșit, o realitate și să putem asigura serviciile medicale pe care ieșenii le merită” a continuat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista Arena Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus