Oferte locuri de munca top

Lucrari de reabilitare retele de apa si canalizare, in pregatire

Contractul de lucrări pentru reabilitarea rețelelor de apǎ şi canalizare în municipiul Cluj-Napoca (CL16) urmează să fie atribuit.

În prezent se derulează procedură de achiziție publică, deschiderea ofertelor fiind prevăzută pentru data de 25 iulie. Totuși, lista ofertanților nu a fost încă făcută publică pe SEAP.

Autorizația de construire a fost deja emisă de Consiliul Județean CLuj

Proiectul vizează reparații și extinderea conductelor de apă de pe 34 de străzi din Cluj-Napoca. Contractul are o valoare estimată de 126.036.407 lei fără TVA.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj a declarat: „ 𝘈𝘤𝘦𝘢𝘴𝘵𝘢 𝘯𝘰𝘶𝘢 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪𝘵𝘪𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘱𝘳𝘦𝘷𝘦𝘥𝘦 𝘳𝘦𝘢𝘣𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘳𝘦𝘵𝘦𝘭𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘢𝘱𝘢 𝘴𝘪 𝘤𝘢𝘯𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘳𝘦 𝘥𝘪𝘯 𝘮𝘶𝘯𝘪𝘤𝘪𝘱𝘪𝘶𝘭 𝘊𝘭𝘶𝘫-𝘕𝘢𝘱𝘰𝘤𝘢, 𝘴𝘦 𝘢𝘥𝘢𝘶𝘨𝘢 𝘤𝘦𝘭𝘦𝘪 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳𝘦, 𝘢𝘧𝘭𝘢𝘵𝘢 𝘥𝘦𝘫𝘢 𝘪𝘯 𝘦𝘹𝘦𝘤𝘶𝘵𝘪𝘦, 𝘴𝘪 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘷𝘪𝘻𝘦𝘢𝘻𝘢 𝘦𝘹𝘵𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘤𝘰𝘯𝘥𝘶𝘤𝘵𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘱𝘦 𝘯𝘶 𝘮𝘢𝘪 𝘱𝘶𝘵𝘪𝘯 𝘥𝘦 36 𝘥𝘦 𝘴𝘵𝘳𝘢𝘻𝘪”.

În valoare totală de 77.395.745 lei, investiția este parte a proiectului european finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM 2014-2020 derulat de Compania de Apă „Someș” S.A, societate aflată sub autoritatea forului administrativ județean.

În total vor fi înlocuiți 20 km de conducte. De asemenea, vor fi reabilitați alți 7,5 km de conducte de apă de pe 11 străzi.

Sunt in curs de autorizare noi proiecte industriale

În ceea ce privește modernizarea rețelei de canalizare, vor fi executate lucrări de înlocuire și reparații pe cca. 25 de km de conducte, amplasate pe nu mai puțin de 69 de străzi.

Înlocuirea rețelelor de alimentare cu apă în Municipiul Cluj-Napoca va cuprinde următoarele tipuri de lucrări: înlocuirea conductelor de distribuție – 19.635 m, Înlocuirea conductelor de branșament, reabilitarea căminelor de vane și a căminelor de branșament, înlocuirea instalațiilor hidraulice din căminele de vane, montare /realizare vane în cămine, execuție hidranți subterani pentru stingere incendiu pe rețelele noi de apă.

Reabilitarea conductelor de transport: reabilitarea pe interior a conductelor de transport apă: 7500 m, reabilitarea căminelor de vane, înlocuirea instalațiilor hidraulice din căminele de vane, reabilitare zona de acces și gospodărire apă Rezervor Hoia V=5000 mc.

Canalizare: înlocuirea rețelelor de canalizare în Municipiul Cluj Napoca va cuprinde următoarele tipuri de lucrări: înlocuire conducte de canalizare: 3500 m, înlocuire și reabilitare cămine de vizitare, înlocuire conducte de racord.

Reabilitarea rețelelor de canalizare în Municipiul Cluj-Napoca va cuprinde următoarele tipuri de lucrări: reabilitarea prin cămășuire a colectoarelor de canalizare: 20.656 m, reabilitarea conductelor de canalizare, reabilitarea căminelor de vizitare și a instalațiilor de aerisire, asigurarea etanșeității acestora, reabilitarea/înlocuirea racordurilor și a conductelor de racord.

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2022

Sus