Oferte locuri de munca top

Licitatie de 33 mil euro, anulata din lipsa de oferte conforme

După mai multe prelungiri ale termenului limită pentru depunerea ofertelor a fost anulată procedura de achiziție publică pentru atribuirea unui contract finanțat din fonduri europene nerambursabile, cu o valoare estimată de peste 33 milioane de euro.

Această procedură a fost anulată automat deoarece ”la data limită de depunere a ofertelor nici unul din ofertanții înscriși nu a criptat oferta financiarp/sau nu a rpspuns la toși factorii de evaluare electronici, după caz”, se arată în SEAP.

Licitația a fost lansată de autoritatea contractantă Port Bazinul Nou SA Galați pentru atribuirea contractului de construire a platformei multimodale din cadrul Proiectului aferent – Obiectivului investițional 3 – denumit „Platforma Multimodală Galați – Obiectivul Investițional 3 – Platforma Multimodală”.

Proiectul este finanțat din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Infrastructura Mare.

Durata acestui contract este de 77 de luni, din care 17 luni sunt alocate pentru execuția lucrărilor de construire, iar 60 de luni perioada de garanție.

Valoarea estimată a contractului este de 167.038.634 lei fără TVA.

Responsabili cu întocmirea documentațiilor tehnico – economice incluse în Documentația de Atribuire (denumirea Proiectantului) sunt: Asocierea Ingenieria Especializada Obra Civil e Industrial SA – Baicons Impex SRL.

Reevaluare de oferta pentru SF-ul lucrarilor de dezvoltare a unui port

Proiectul face parte dintr-un program de modernizare a Bazinului Nou, din cadrul portului Galați, ce are ca finalitate dezvoltarea unui terminal multimodal cu o capacitate de procesare de 150.000 de containere standard pe an.

Conform indicatorilor tehnico-economici pentru acest proiect, suprafața platformei multimodale de manipulare și depozitare va avea 115.480 de mp. În proiect este inclusă și realizarea a circa 4,1 km de cale ferată.

De asemenea, sunt prevăzute și alte lucrări, cum ar fi:

* desființarea unor elemente de infrastructură (construcții și platforme de beton, rețele de instalatii: camine si retea de canalizare, alimentare cu apa, reteaua de gaze, instalatii de iluminat exterior si legare la pamant, etc.);

* relocare rețele de telecomunicații, rețele de apă-canal, rețele electrice;

* platforma (lucrări pentru construcția platformei, căilor de rulare, drumurilor tehnologice, rețelelor de utilități aflate în perimetrul portuar).

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie 2022

 

Sus