Oferte locuri de munca top

Autorizarea electricienilor in extrasesiunea 2021

Concursul pentru autorizarea electricienilor în extrasesiunea 2021 va fi organizat

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) în septembrie.

Înscrierea candidaților va avea loc în perioada 9 -13 august, numai prin transmiterea documentelor prin intermediul serviciilor poștale/ firme de curierat.

27 august 2021 este data limită pentru publicarea în portal a listei tuturor candidaților (solicitanți care îndeplinesc/ nu îndeplinesc condițiile prevăzute în Regulament), cu indicarea motivelor de neîndeplinire, unde este cazul, și cu precizarea centrului în care vor fi programați.

Data limită pentru completarea dosarelor (după caz) este 1 septembrie 2021.

Până pe 3 septembrie va fi publicată în portal lista finală a tuturor candidaților (solicitanți care îndeplinesc-propuși la examen, propuși la prelungire/ nu îndeplinesc condițiile prevăzute în Regulament-neadmiși), cu indicarea motivelor de neîndeplinire, unde este cazul.

Pe 8 septembrie vor fi publicate listele aferente fiecărui centru, cu precizarea seriei în care vor fi programați candidații în vederea susținerii examenelor de autorizare.

Proba scrisă se va desfășura în perioada 10 septembrie – 19 septembrie, iar publicarea rezultatelor obținute se va face în data de 20 septembrie.

Contestațiile se pot înainta până în 24 septembrie, urmând ca publicarea rezultatelor analizării contestațiilor să se facă în 30 septembrie 2021.

Programul de organizare și desfasurare a extrasesiunii 2021 ar putea suferi modificări în funcție de situația epidemiologică și de numărul solicitanților.

Tariful perceput pentru autorizarea electricienilor care proiectează, execută și verifică instalații electrice, se achită de solicitant anterior depunerii documentațiilor.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2021

Sus