Oferte locuri de munca top

Proiect de 45 mil euro pentru modernizarea drumurilor

Proiectul strategic în valoare de circa 45 de milioane de euro al județului Arad presupune modernizarea rețelei de drumuri din nordul județului.

Proiectul a fost aprobat spre finanțare în cadrul Consiliului de Dezvoltare Regională al Agenției de Dezvoltare Regională Vest.

Investițiile din zona Apateu au fost prezentate ieri de conducerea CJ Arad primarului Sorin Ioan Dănila și viceprimarului Sorin Ioan Druțău. Consiliul Județean a fost reprezentat de președintele Iustin Cionca și vicepreședinții Răzvan Cadar și Ionel Bulbuc.

Astfel, în ședința CJ Arad cu privire la proiectele comunei Apateu, președintele Iustin Cionca a detaliat proiectul strategic ce vizează rețeaua de drumuri din nord, respectiv:

* Seleuș – Șicula – Gurba – Cermei – Somoscheș – Berechiu – limită județ Bihor;

* Mișca – Vânători – Satu Nou – Apateu – Berechiu;

* Șepreuș – Cermei – Vasile Goldiș – Beliu.

,,Așa cum am discutat cu domnul primar Dănila, CJ Arad este partenerul fiecărui primar și al fiecărei primării care aplică pentru finanțare europeană și care are proiecte clare, fezabile, pentru că și dorința noastră este să creștem calitatea vieții în toate comunele din județ”, a declarat Iustin Cionca.

În zona de nord a județului, la Cermei, extinderea rețelei de gaz este în curs, ceea ce poate reprezenta o oportunitate suplimentară și pentru celelalte comunități adiacente.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus