Oferte locuri de munca top

Vor incepe lucrarile la conducta de gaz Craiova – Segarcea

Compania Transgaz că a încheiat deja contractul cu firma care va executa primul tronson al segmentului Craiova – Segarcea din conducta de transport al gazelor naturale ce are ca punct terminus municipiul Calafat.

Acest tronson va asigura alimentarea cu gaze naturale pentru orașul Segarcea și cinci comune de pe traseu: Cârcea, Malu Mare, Ghindeni, Teasc, Calopă.

Predarea amplasamentului este programată tot pentru luna aceasta, iar președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, spune că se așteaptă ca lucrările să înceapă în perioada imediat următoare.

Această conductă subterană, cu regim de înaltă presiune, va fi realizată pe o distanță de aproape 40 de kilometri. Costurile reflectă amploarea acestei investiții, a cărei valoare depășește 8 milioane de euro.

Conform informării trimise CJ Dolj de către Societatea Națională de Transport Gaze Naturale „Transgaz“ S.A. Mediaș, contractul pentru realizarea tronsonului Craiova – Segarcea din conducta Craiova – Calafat a fost încheiat cu firma CIS GAZ S.A., având valoarea de 33.528.765 de lei, fără TVA. Lucrarea este inclusă în Programul de Modernizare Dezvoltare Investiții 2018 al companiei, cu un buget alocat de 5.050.000 de lei pentru anul în curs.

 

 

Citiți și:

Prima etapa a unui amplu proiect cu 4.000 locuinte, in faza de autorizare

Nou proiect logistic, dezvoltat in vestul tarii

9 mil lei pentru consolidarea unei cladiri abandonate

Viitor bloc cu 13 niveluri, in provincie

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.7/oct 2018

01

Sus