Oferte locuri de munca top

Al treilea proiect rezidential al SIF Moldova va fi gata in 2023

Un proiect rezidențial cu 1.400 de apartamente urmează să fie dezvoltat în sectorul 1, zona lacului Străulești, în vecinătatea Colosseum Retail Park, pe un teren de nouă hectare.

Societatea de dezvoltare este Străulești Lac Alfa SA, deținută de SIF Moldova și Cityring Property. Aceasta din urmă este în proprietatea oamenilor de afaceri Liviu și Eugen Lepădatu, cunoscuți pentru dezvoltarea afacerii cu calculatoare Tornado Sistems.

Noul proiect va fi dezvoltat în patru faze până în 2023, având o valoare estimată de dezvoltatori la peste 100 milioane de euro. Prima fază, cuprinzând un total de 160 de apartamente și o piscină dedicată rezidenților urmează să fie livrată în trimestrul III 2019.

Prețul mediu de vânzare este de 1.150 euro/ mp util + TVA, astfel încât majoritatea apartamentelor se încadrează în TVA de 5%.

SIF Moldova își concentrează eforturile pe sectorul imobiliar, în special pe piața din București, zona de nord și cea adiacentă autostrăzii A3. Straulesti Lac Alfa este al treilea proiect imobiliar in care SIF Moldova investește în București, după Veranda Mall și Baba Novac Residence.

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Sus