Oferte locuri de munca top

Reparatii capitale ale strazilor municipale cu peste 33 mil lei

Un nou proiect ce urmează să fie aprobat săptămâna aceasta de către autoritățile locale propune întreținerea și reparația străzilor dintr-un municipiu. Prin realizarea acestuia vor fi create rețele de cablaj metropolitan, va fi realizat spațiu carosabil, respectiv trotuare cu îmbrăcăminte asfaltică și va fi reabilitat sistemul de iluminat public (vezi și Deviz General atasat).

Zona din cartierul Hipodrom 1, Sibiu ce face obiectul acestei documentații se află în intravilanul municipiului Sibiu, între străzile Nicolae Iorga, Luptei, G-ral Vasile Milea, Rahovei și Mihai Viteazu.

Valoarea totală estimată a proiectului este de 33.444.530 lei, cu TVA, din care valoarea lucrărilor de construcții și montaj este de 27.325.123 lei, cu TVA.

Suprafața părții carosabile este 24.460 mp, suprafața trotuarelor este 13.150 mp, suprafața parcărilor este 17.770 mp, lungimea totală a străzii este de 3.126 m

Beneficiarul proiectului este municipiul Sibiu.

În baza procedurii de achiziții a serviciilor de proiectare, SC Neo Plan SRL, Sibiu a întocmit documentația în vederea realizării acestui obiectiv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Sus