Oferte locuri de munca top

Consurs de solutii – Idei de arta contemporana

Servicii de proiectare arhitecturală denumite generic “Idei de artă contemporană” fac obiectul unei licitații lansate ieri de către Municipiul Iaşi.

Concursul de soluţii va fi organizat ca o procedură independentă, cu acordarea de premii, respectiv: premiul I cu un câştig în valoare de 10.000 lei, premiul II cu un câştig în valoare de 5000 lei şi premiul III cu un câştig în valoare de 3.000 lei.

Contractele de servicii atribuite în urma concursului vor fi atribuite câştigătorului sau unuia dintre câştigătorii concursului.

Achizitorul va acorda premii pentru primele trei soluţii declarate câştigătoare în maxim 30 de zile lucrătoare de la declararea de către juriu a soluţiilor câştigătoare.

Preşedintele juriului cu drept de vot este arhitectul şef Alexandru Florin Mustiaţă, preşedinte de rezervă este Radu Botez.

Juriul este completat din membrii: Dumitru Petru Tomorug –DGTD, Mihai Driscu –arhitect, Mihai Codreanu-arhitect, Mircea Grigorovschi – arhitect şi membrul de rezervă Dorel Porumb.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru obţinerea de documente este 27 octombrie, iar termenul limită pentru depunerea proiectelor sau cererilor de participare este 7 noiembrie.

Concursul face parte dintr-un program finanţat din fonduri bugetare.

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia octombrie (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus