Oferte locuri de munca top

Parcare supraetajata de 2,5 mil. euro cu 400 de locuri

În luna noiembrie va demara construcția în Timișoara ua nei parcări supraetajate cu o capacitate de 400 de locuri lângă proiectul de birouri Vox Technology Park. Parcarea va avea cinci etaje și va fi finalizată în iunie 2018 în urma unei investiții de 2,5 milioane de euro.

Noua parcare va dispune și de mai multe stații pentru încărcarea mașinilor electrice și spații pentru biciclete.

Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului, a declarat: ”Ne-am asumat că vom dezvolta unul dintre cele mai performante tehnologic proiecte de birouri din România și tot ceea ce facem este în această direcție. Vox Technology Park va dispune de facilitati unice, precum identificarea biometrică, dar și avantaje competitive pentru viitorii angajați, ca spații și dușuri pentru bicicliști, food court și sală de fitness”.

Vox Technology Park va dispune de spații de până la 3.500 de metri pătrați pe etaj, cea mai mare suprafață disponibilă din oraș, și va oferi o serie întreagă de facilități, precum spații comerciale și de servicii, mai multe săli de conferințe, restaurante, cafenea și o terasă suspendată la ultimul etaj.

Vox Technology Park este format dintr-o clădire cu două corpuri cu șapte respectiv zece etaje, proiectul urmând să fie livrat pe piață în luna decembrie a acestui an. Investitia a fost estiamtă de dezvoltator  la peste 30 de milioane de euro. Gradul actual de preînchiriere a proiectului este de 60%.

Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului, face parte din grupul de companii Werk, care a dezvoltat în ultimii ani în Timișoara peste 800 de apartamente și zeci de mii de metri pătrați de hale industriale, spații hoteliere și de birouri.

Omul de afaceri Virgil Tornoreanu deține și compania producătoare de software Vox FileMaker Solutions, care realizează programe și aplicații pentru companii internaționale și diferite instituții publice și bancare din vestul Europei, precum Serviciul de Pașapoarte din Olanda, fiind și resellerul și service-ul autorizat Apple Vox Store în România.

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia octombrie (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus