Oferte locuri de munca top

Ce blocuri din Sectorul 4 intra in programul de reabilitare

Primăria Sectorului 4 pregătește ample lucrări de reabilitare termică. Pentru o listă de 109 blocuri a fost elaborată documentația de avizare și urmează să fie elaborate proiectele tehnice (găsiți mai jos lista).

Valoarea investițiilor necesare pentru reabilitarea termică a celor 109 blocuri, incluse în Programul multianual privind creșterea eficienței performanței energetice, este estimată la peste 219 milioane de lei. Din această valoare, lucrările de construcţii – montaj au un buget de aproape 175 milioane de lei.

Proiectele au valori individuale cuprinse între 1 și peste 12 milioane de lei.

Cel mai mult va costa reabilitarea blocului A24 de pe aleea Dorohoi, nr. 4 cu un buget de 12,2 milioane de lei.

În plus, autorităţile Sectorului 4 vor să completeze lista blocurilor incluse în Programul multianual pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuințe pentru perioada 2014 -2030 cu încă 106 blocuri. Lista celor 106 blocuri ce vor intra în program o găsiti atașată.

Totodată, Primăria Sectorului 4 a elaborat o listă cu circa 360 de blocuri ce necesită intervenții de urgență în vederea punerii în siguranță. Si această listă este atasata.

Primăria Sectorului 4 își justifică măsurile prin faptul că numeroase clădiri de locuinţe necesită intervenţii de urgenţă la faţade pentru a preveni accentuarea nivelului de degradare și a preîntâmpina desprinderea sub greutatea proprie și/sau acţiunii factorilor climatici a elementelor de construcţie degradate și/sau realizate fără garanţia asigurării cerinţelor esenţiale de calitate în construcţii.

Intervenţiile de urgenţă sunt necesare ca urmare a faptului că foarte multe asociaţii de proprietari sunt în imposibilitatea financiară de a suporta costurile unor astfel de lucrări. “Având în vedere că zonele în care se află amplasate aceste blocuri sunt intens circulate, mare parte din ele aflându-se în proximitatea unor pieţe sau având la parterul lor spaţii comerciale cu trafic crescut, există riscul producerii de accidente care să pună în pericol viaţa persoanelor care se deplasează în apropierea lor”, susțin reprezentanții primăriei Sector 4.

Imobilele propuse spre reabilitare de urgenţă sunt amplasate pe Bd. Tineretului, Sos. Olteniţei, Sos. Giurgiului, Str Huedin, Bd Gheorghe Sincai,  Bd. Constantin Brâncoveanu, Sos. Berceni etc.

 

Descarcă lista celor 106 blocuri

 

 

 

Descarcă lista celor 109 blocuri

 

 

 

Descarcă lista celor 359 de blocuri

 

 

 

 

 

Revista Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia mai 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

 

Sus