Oferte locuri de munca top

50 de utilaje, oferte de finantare, tehnologii inovatoare

Zilele Portilor Deschise Bergerat Monnoyeur – 50 de utilaje, oferte de finantare, tehnologii inovatoare

 

Cat

Bergerat Monnoyeur Romania, dealer Cat® de peste 80 de ani si reprezentant exclusiv al producatorului american Caterpillar in Romania, anunta organizarea evenimentului Zilele Portilor Deschise 2016. Evenimentul va avea loc in perioada 12-13 mai 2016, in Mogosoaia, la sediul companiei Bergerat Monnoyeur Romania.

Conceput sub sloganul „Impreuna construim viitorul – solutii noi, inteligente!”, evenimentul va reprezenta oportunitatea perfecta pentru parteneri de a afla ultimele noutati legate de noile programe de subventii UE si despre cele mai performante tehnologii si utilaje dezvoltate de Caterpillar®.

Astfel, pe parcursul celor doua zile, cei prezenti vor putea sa vada si sa testeze utilaje Cat dedicate constructiilor, mineritului, mediului industrial sau forestier. De asemenea, vor fi oferite informatii cu privire la metode financiare de achizitie, garantii extinse si inchiriere de utilaje.

Lansare de produse si tehnologii

In cadrul evenimentului vor fi prezentate in premiera avantajele CAT® XE. Printre utilajele ce intregreaza aceasta noua tehnologie se numara incarcatoarele frontale pe roti 966M XE si 972M XE si excavatorul hibrid 336F XE. Toate utilajele ce folosesc aceasta tehnologie au un consum cu pana la 25% mai mic comparativ cu modelele anterioare.

Disponibile pentru testare in cadrul evenimentului

Printre produsele ce pot fi testate se numara autogrederul Cat 140M3, cu sistem Trimble GCS900 3D, si excavatorul Cat 323E cu sistem Cat Grade Control.

Autogrederul Cat 140M3 reprezinta alegerea optima pentru cei aflati in cautarea unui utilaj pentru constructia de drumuri. Utilajul dezvolta o putere neta de 149kW, are o greutate operationala de 19935 kg si foloseste o lama de 3,7m. Motorul de ultima generatie, Cat® C9.3 ACERT™, asigura emisii de noxe reduse, coforme cu standardul U.S. EPA Tier 4 Final/EU Stage IV.

Integrarea sistemului de localizare GPS Trimble GCS900 3D asigura utilajului o functionalitate sporita. Datorita informatiilor oferite de acest sistem, vor putea fi realizate lucrari mai eficient si la un nivel mai ridicat de calitate.

Cat 323E este un excavator hidraulic dotat cu tehnologia Cat® GRADE – primul modul de asistenta semi-autonom integrat de utilajele Cat. Cu ajutorul acestei tehnologii automate, operatorii vor reusi sa atinga niveluri de eficienta de pana la 45% mai mari si sa realizeze lucrarile cu 30% mai rapid.

Excavator with Cat Grade Control

 

Despre Bergerat Monnoyeur Romania si Grupul Monnoyeur

Bergerat Monnoyeur, dealer Cat® de peste 80 de ani si parte a Grupului Monnoyeur, este  reprezentantul exclusiv al producatorului american Caterpillar in Romania si Republica Moldova. Fie ca doriti sa fiti mai productivi, sa luati deciziile corecte sau sa va imbunatatiti rezultatele financiare, echipa Bergerat Monnoyeur va ajuta sa alegeti utilajele, tehnologiile si solutiile potrivite pentru succesul activitatii dumneavoastra. Mai multe detalii despre Bergerat Monnoyeur gasiti la: www.bm-cat.ro

Grupul Monnoyeur ofera echipamente si servicii pentru profesionistii din diverse domenii de activitate. Este prezent in Romania si prin companiile:

Eneria este specializata in solutii de producere a energiei si motorizare. Concesionar exclusiv al Caterpillar in Romania, Eneria a dezvoltat un portofoliu consistent de proiecte complexe pornind de la oferta de grupuri electrogene si motoare Cat®.

IPSO AGRICULTURA este importator unic autorizat al masinilor si utilajelor John Deere, cu o gama completa de tractoare, combine de recoltat, prese de balotat si alte utilaje din aceeasi categorie.

SITECH Romania Construction Technology vine in intampinarea nevoilor antreprenorilor din domeniul constructiilor civile si industriale oferind intreaga gama de produse si solutii Trimble.

Mai multe detalii despre prezenta globala gasiti la: http://www.monnoyeur.com/

Sus