Oferte locuri de munca top

83 de blocuri din Sectorul 3 vor intra in reabilitare termica

????????????????????????????????????

83 de asociații de proprietari se pregătesc pentru reabilitarea blocurilor de locuințe, după ce documentațiile tehnico – economice aferente au fost aprobate de Primaria Sector 3.

Valoarea totală a lucrărilor, estimată în documentația tehnico-economică aprobată, este de peste 120 milioane de lei.

Imobilele pentru care au fost aprobate documentațiile tehnico – economice se află pe străzile Odobeşti, Panait Cerna, Anastasie Panu, Aleea Codrii Neamţului, Matei Basarab etc.

In plus, Primăria Sector 3 va actualiza “Programul local multianual privind creşterea performanţei energetice la blocurile de locuinţe din sectorul 3” ca urmare a completării cu 20 de noi obiective de investiţii.  Acestea sunt situate în cea mai mare parte pe străzile: Câmpia Libertăţii, Nicolae Grigorescu şi Theodor Sperantia. Este vorba despre blocuri cu patru până la zece etaje, cuprinzând de la 20 pana la 634 de apartamente (str Rotunda 1-4, bloc Y1). Cea mai veche dintre clădiri a fost construită în anul 1962.

In acelasi timp, Primăria Sector 3 a exclus un număr de 57 asociaţii de proprietari din Programul Operaţional Regional 2014 – 2020.

Lista actualizată a imobilelor din Sectorul 3 cuprinde un număr de 1.343 de imobile, ce vor fi reabilitate.

Lucrările de reabilitare termică vor fi finanţate în procent de 50% din fonduri de Ministerul Dezvoltării Regionale, 30% din bugetul Primăriei Sectorului 3, iar 20% va fi contribuţia asociaţiilor de proprietari.

Durata de execuţie a lucrărilor de intervenţie va fi de patru luni, iar perioada de garanţie de trei ani, potrivit reprezentanţilor Primăriei Sectorului 3.

Lista actualizata a blocurilor de locuinte din Sectorul 3 ce vor fi reabilitate termic

 

2 Comentarii

  1. Elenad50@yahoo.com said:

    Voi in aceasta lista ati trecut si blocurile care au fost reabilitate. REFACETI LISTA CA DE ASTA VA PLATIM SA NE DATI DATA CORECTI. DACA NU SUNTETI IN STARE PLECATI SI LASATI OAMENII Capabili. N-am saturat de cei incompetenti, pilosi care nu vor decat salarii mari

    • ARENA Constructiilor said:

      Atentie, stirea a fost publicata in 22.04.2016, adica cu mai mult de 1 an in urma !

Sus