Solplanet x AeroFix

Lucrările de amenajare a Dealului Ciuperca au fost atribuite

DSC_0124-1-230x130Primăria Oradea a reuşit să atribuie contractul de amenajare a dealului Ciuperca.
Oferta societăţii Abed Nego a fost declarată căştigătoare dintr-un număr de trei oferte depuse. Preţul ofertat de aceasta este de 4,99 milioane lei.
Abed Nego a concurat pentru obţinerea contractului cu Coloseum Print  și TIM – Trustul Instalații Montaj și Construcții.
Eventualele contestaţii vor putea fi depuse până la data de 8 decembrie 2014, în cazul în care nu va exista nicio solicitare se va trece la semnarea contractului.
Contractul are ca obiect achiziția lucrărilor de arhitectură, instalații, întreținere spații verzi și realizarea unor habitate naturale din specii de arbori protejați și floră pe Dealul Ciuperca.
Mircea Mălan, viceprimarul Oradiei, precizează: ”Realizarea acestui proiect este benefic pentru oraș, deoarece Dealul Ciuperca se va transforma într-o grădină publică unde orădenii își vor putea petrece timpul liber într-un mod plăcut. Pe de altă parte, Dealul Ciuperca va deveni cu siguranță un punct de atracție important pentru turismul de agrement”.
Perioada de implementare a lucrărilor este de 10 luni.

Primăria Oradea a mai lansat o licitaţie pentru atribuirea lucrărilor de amenajare a Dealului Ciuperca în luna august a.c. însă în cadrul acesteia nu a fost depusă nicio ofertă.

Proiectul este finanţat din fonduri europene prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România –Ungaria.

Sus