Oferte locuri de munca top

Nord Vest: plati de 304 milioane euro prin POR

Autoritatea de management pentru proiectele europene a rambursat investitii in proiecte europene in valoare de 304 milioane de euro, potrivit datelor detinute de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Vest la sfarsitul lunii mai.
Astfel prin Programul Operational Regional 2007-2013 suma cea mai mare rambursata a fost pentru infrastructura rutiera, acolo unde s-au efectuat plati de peste 99 de milioane de euro din cele 112 milioane alocate.
O alta axa importanta pentru care in Regiunea Nord-Vest s-au rambursat fonduri in valoare de peste 69 de milioane de euro este dezvoltarea urbana. Pentru acest domeniu sunt alocate peste 287 de milioane de euro, gradul de absorbtie fiind de 35,5% .
Suma de 65 de milioane de euro era platita la sfarsitul lunii mai pentru proiectele europene din domeniul dezvoltarii infrastructurii sociale. Potrivit raportului ADR Nord-Vest pentru acest domeniu au fost alocate 104 milioane de euro iar gradul de absorbtie este de 47,5%.
Pentru proiectele din Nord-Vest prin Programul Operational Regional 2007-2013 a fost alocata suma de 522 de milioane de euro iar gradul de absorbtie a ajuns la 45%.

Sus