Oferte locuri de munca top

Zilele dezvoltarii sustenabile in constructii 10-13 aprilie 2014

*ADVERTORIAL
In cadrul editiei de anul acesta a targului CONSTRUCT EXPO, organizat la Romexpo, in perioada 10-13.04.2014, Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania va organiza „Zilele dezvoltarii sustenabile in constructii”.
Printre evenimentele avute in vedere, se numara:
– In data de 10.04.2014, incepand cu ora 13.30, Masa rotunda Competitivitatea produselor pentru constructii.
In cadrul evenimentului vor fi luate in dezbatere subiecte legate de Strategia Nationala pentru Competitivitate 2014-2020; Strategia de cercetare si inovare 2014-2020 si Planul National de CDI 2014-2020, din perspectiva industriilor de materiale de constructii si a constructiilor. Sunt asteptati sa participe principalii stakeholderi: autoritati, reprezentanti ai producatorilor de materiale pentru constructii, ai mediul universitar, ai institutelor de cercetare.
Pentru relatii suplimentare: Domnul Ioan Brezeanu, telefon: 021.321.12.36 sau email office@apmcr.org .
– in data de 11.04.2014, incepand cu ora 10.00, Masa rotunda Exportul de produse pentru constructii- componenta a unei economii sustenabile
Evenimentul va reprezenta cadrul pentru un schimb de opinii intre principalii stakeholderi: reprezentanti ai Ministerului Economiei- Directia de Dezvoltare prin Export, reprezentanti ai Consiliului de Export, ai Asociatiei Romane a Exportatorilor, ai firmelor organizatoare ale celor mai importante targuri internationale de profil din Europa si reprezentantii producatorilor de materiale pentru constructii din Romania interesati de export, pe subiecte de interes comun care vizeaza: Strategia Nationala de Export 2014-2020, obiective si directii de actiune; Programul de sustinere si promovare a exportului cu finantare de la bugetul de stat prin HG 663/16.02.2002, pentru anul 2015; Principalele oportunitati de sprijinire a exportatorilor romani; Prezentarea principalelor targuri de materiale de constructii si tehnologii din Europa, ce se vor organiza pe parcursul anului 2015.
Pentru relatii suplimentare: Paula Branduse, telefon: 0723.768.656 sau email office@apmcr.org .
– in data de 11.04.2014, incepand cu ora 14.00, Workshop-ul Sustenabilitatea produselor pentru constructii. De la materii prime la orase inteligente
Subiectele legate de sustenabilitate abordate vor fi prezentate si moderate de domnul CHRIS HAMANS, fost coordonator al grupului de lucru privind sustenabilitatea produselor de constructii din cadrul CEPMC (Consiliul European al Producatorilor de Materiale pentru Constructii) si actualmente presedinte al ESC-European Sustainabilty Consulting, companie specializata in consultanta si consiliere privind sustenabilitatea produselor de constructii, evaluarea durabilitatii cladirilor, interpretarea legislatiei europene si a aspectelor legate de standardizarea europeana (CEN).
La acest eveniment sunt asteptati sa participe producatori de materiale de constructii, constructori, arhitecti, reprezentanti ai autoritatilor centrale, reprezentanti ai autoritati locale, precum si reprezentanti ai invatamantului de specialitate in domeniu.
Pentru relatii suplimentare: Monica Stirbei, telefon: 0766.560.714, email: office@apmcr.org .
– Ultima manifestare din program, din data de 12.04, de la ora 10.00, se intituleaza ZIUA CULORII si este o manifestare traditionala dedicata viitorilor utilizatori ai produselor de constructii.

„Organizam aceste manifestari atat pentru constientizarea publicului, cat si a celor din domeniu, pentru a fi pregatiti in ceea ce priveste noile abordari sustenabile ce se aplica si se vor aplica in cadrul UE, in prima etapa prin programul <20-20-20>, cat si a perspectivelor sustenabilitatii in 2030″, ne-a declarat domnul Claudiu Gerorgescu, presedintele APMCR.
Detalii privind aceste manifestari puteti regasi pe site-ul APMCR- http://www.apmcr.orgwww.apmcr.org.

APMCR este o asociatie profesionala constituita in 1997, membra a Consiliului European al Producatorilor de Materiale pentru Constructii (CEPMC), ce reprezinta interesele comune ale membrilor sai, principalii producatori de materiale pentru constructii, in fata autoritatilor publice, in raporturile cu institutiile publice si profesionale din tara si din strainatate. La nivelul anului 2013 cifra de afaceri a membrilor APMCR a fost de 430 milioane euro, ceea ce constituie un indicator relevant despre forta organizatiei. Mai multe detalii despre activitatile APMCR gasiti accesand site-ul http://www.apmcr.orgwww.apmcr.org.

Sus