Oferte locuri de munca top

888 de proiecte, in planul de dezvoltare al CJ Prahova

DSC01573Consiliul Judetean Prahova propune 888 de proiecte in cadrul Planului de Dezvoltare Durabila a Judetului pentru perioada 2014 – 2020, document ce stabileste directiile si prioritatile de dezvoltare pentru perioada mentionata.

Printre proiectele prioritare ale judetului se regasesc:

–       Modernizarea retelei termice primare si secundare a Municipiului Ploiesti si a cosului de fum nr. 2 de la SACET Ploiesti, proiect ce se va realiza in cadrul unui parteneriat incheiat intre Consiliul Judetean Prahova, Consiliul Local Ploiesti si operatorul Dalkia Termo Prahova. Proiectul are in vedere inlaturarea tuturor pierderilor de pe traseu si modernizari tehnologice care vor avea ca efect imbunatatirea substantiala a eficientei energetice;

–       Modernizarea DJ 102 I – Campina – Valea Doftanei – Sacele, drum interjudetean si interregional ce va prelua traficul de tranzit de pe DN 1 pe durata lucrarilor la tronsonul de Autostrada Comarnic –Brasov.  Modernizarea acestui drum va contribui si la cresterea potentialului turistic al Vaii Doftanei;

–       Extinderea si reabilitarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare  (faza a II – a), care se adreseaza in principal mediului rural, precum si aductiunea de apa potabila Ploiesti – Mizil, investitie ce va fi realizata in cadrul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara  – Parteneriatul pentru Managementul Apei Prahova.

In prezent specialistii Consiliului Judetean Prahova lucreaza la incadrarea proiectelor pe axele si obiectivele tematice ale viitoarelor Programe Operationale.

Sus