Oferte locuri de munca top

4.500 de mp inchiriati in cladiri premium

ESOP a incheiat cinci tranzactii cu o suprafata de 4.500 de mp de birouri in cladiri de lux si vrea sa ajunga la 11.000 de mp inchiriati pe acest segment in 2014.

„La aceasta suprafata mai putem adauga si spatiile aflate in negocieri avansate in aceasta perioada, de inca 6.000-7.000 mp, ceea ce ne face sa estimam ca per total, volumul tranzactiilor incheiate de ESOP pe acest segment premium va depasi 11.000 mp, pana la sfarsitul anului”, declara Mirela Raicu, Manager Divizie Corporate ESOP Consulting.

In prima parte a anului ESOP a intermediat inchirierea a doua noi spatii de birouri in cladirea Sky Tower, unul cu o suprafata de 1.158 mp catre Proiect Bucuresti, la etajul 9 si altul cu o suprafata 579 mp, catre compania Bomax Group, la etajul 16.

In aceeasi perioada compania a intermediat inchirierea unui spatiu de 516 mp in cladirea Premium Plaza, din zona Victoriei catre compania Ecrion Software International, companie din domeniul IT.

Monsson Invest, specializata in energie din surse regenerabile a inchiriat prin Esop un spatiu de 185 mp in cladirea CDG Plaza, situata in Piata Charles de Gaulle. Achizitia unui spatiu de birouri de 2015 mp in River Plaza intregeste tabloul acestui inceput de an pentru intermediarul ESOP.

Sus