Oferte locuri de munca top

337 mil euro pentru izolarea termica a blocurilor din Sectorul 3

La aproape 337 milioane de euro, echivalentul a 1,6 miliarde de lei, se ridică investiția necesară pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuințe din Sectorul 3 al Capitalei.

Pentru aceasta vor fi atribuite 66 de contracte subsecvente pe o perioadă de 4 ani.

Mai exact, Primăria Sectorului 3 a lansat astăzi în licitație deschisă contractul ce are ca obiectiv „Lucrări de creștere a eficienței energetice la blocurile de locuințe din Sectorul 3”. Achiziția nu se referă la proiecte finanțate din fonduri ale Uniunii Europene, finanțarea fiind din fonduri bugetare.

Contractele subsecvente se vor încheia în funcție de fondurile alocate. Atribuirea acestora se va face fără reluarea competiției, aceasta opțiune fiind bifată la întocmirea documentației de atribuire.

Acordul cadrul are o valoare totală de 1.651.183.225 lei fără TVA. Valoarea acordului cadru este de minim 9.485.574 lei fără TVA, iar valoarea celui mai mare contract subsecvent este de 24.814.542 lei fără TVA.

Noi pasi pentru edificarea unor cladiri cu 13 niveluri, in nordul Capitalei

Operatorii economici participanți la procedura de atribuire vor trebui să demonstreze că în ultimii 5 ani au executat și au dus la bun sfârșit lucrări similare de aceeași natură și complexitate, respectiv lucrări de reabilitare termică / izolare termică construcții civile / lucrări pentru partea de arhitectură aferentă unor clădiri civile în valoare de minim 24.800.500 lei fără TVA reprezentând valoarea calculată cumulativ din cadrul unui sau maximum 3 contracte.

Criteriul de atribuire ales de autoritatea contractantă este „cel mai bun raport calitate – preț”.

Durata contractului este de 48 de luni.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 19 iulie 2021.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2021

 

Sus