Oferte locuri de munca top

200 km de retea apa – canal pentru cel mai mare bazin legumicol din tara

A fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din cel mai mare bazin legumicol al țării.

Lucrările presupun montarea a peste 200 de km de conducte.

Valoarea întregii investiții este de peste 52 milioane de euro, finanțarea fiind asigurată din fondurile europene nerambursabile.

Președintele Consiliului Județean Galați a spus că vor fi construite, de asemenea, și mai multe stații de pompare și clorinare, precum și rezervoare de apă.

În cadrul acestei investiții a fost atribuit contractul de execuție lucrări cuprins, ”CL2 – Extindere sisteme de alimentare cu apa si de canalizare in UAT Matca”, cu o valoare totală de 152.400.684 lei fără TVA.

Câștigătorul contractului este asocierea de firme Arcif Ag (lider), Proconstrind S.R.L., Complex Delta,Vepex Com S.R.L., Dinamic Construct, Tehnoterm, Romtim Instal, Aeg Tehnology S.R.L., Arcon Ag

Autoritatea contractantă este societatea Apa Canal SA.

Lucrarile la primul bloc al unui nou ansamblu din Bucuresti ar urma sa demareze in aceasta primavara

În cadrul contractului de lucrări sunt prevăzute a fi executate următoarele categorii de lucrări:

* Extindere conducta de aducțiune, inclusiv stație de pompare în UAT Tecuci și conducta de aducțiune în UAT Matcă; Gospodăria de apă în UAT Matcă, inclusiv execuție parc fotovoltaic pentru producere energie electrică necesar pentru alimentarea sistemului de alimentare cu apă și de canalizare;

* Extindere rețea de distribuție apă, inclusiv stație de pompare în UAT Matcă;

* Extindere rețele de canalizare, inclusiv stații de pompare apă uzată în UAT Matcă.

Proiectele derulate de către Consiliul Județean Galați și Primăria Matcă includ 31 de străzi.

Finanțarea va fi realizată prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare și al Programului Operațional Dezvoltare Durabilă.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie  2023

Sus