Oferte locuri de munca top

2 mil. euro este pretul celui mai scump apartament din Capitala

Pretul celui mai scump apartament din Capitala este de doua milioane de euro. Imobilul este amplasat in zona Soseaua Nordului-Herastrau, recunoscuta pentru proprietatile de lux, se arata intr-un top realizat de Imobiliare.ro.
Astfel, cel mai scump apartament este un penthouse tip duplex situat intr-un bloc construit in anul 2009. Locuinta are sase camere si o suprafata utila de 330 de metri patrati. Proprietatea dispune de mai multe terase, cu o suprafata cumulata de 140 de metri patrati, iar in pretul de achizitie sunt incluse doua locuri de parcare in subteran.
Pe locul al doilea in clasament se situeaza tot un penthouse din zona Herastrau, disponibil insa spre vanzare pentru 1,65 milioane de euro. Apartamentul face parte dintr-un bloc ridicat in anul 2007, are vedere spre cel mai mare parc al Bucurestiului si dispune de o suprafata utila totala de 450 de metri patrati. Spatiul interior este compartimentat in patru camere (living si trei dormitoare), plus dependinte.
Tot in zona de nord a Capitalei, un penthouse finalizat anul trecut are un pret cerut de 1,6 milioane de euro. Proprietatea face parte dintr-un bloc cu cinci nivele, are patru camere si o suprafata utila de aproximativ 217 metri patrati.
Situat la ultimul nivel al unui bloc de patru etaje, un apartament cu vedere spre lacul Floreasca, dar si spre parcul Herastrau, poate fi achizitionat cu 1,5 milioane de euro. Proprietatea are o suprafata utila de 290 de metri patrati, la care se adauga terasele cu o suprafata cumulata de peste 200 de metri patrati. Impreuna cu apartamentul pot fi achizitionate si doua locuri de parcare, la un pret individual de 15.000 de euro (plus TVA).

Sus