Solplanet x AeroFix

10.000 mp pe malul lacului Griviţa, de vânzare în licitaţie ANAF

Un teren cu suprafaţa de 10.000 mp, situat în Bucureşti, pe str. Berhici, nr. 33, sector 1, este scos la vânzare de ANAF prin licitaţie publică.

ANAF a făcut public faptul că pe 29 septembrie se vor vinde prin licitaţie publică (licitaţia a III a – reluare procedură) bunuri imobile, proprietate a debitorului SC Ana Residences SA.
Preţul de evaluare a terenului scos la licitaţie este de 9.442.420 lei, iar pretul de pornire a licitaţiei este de 4.721.210 lei.
ANAF menţionează că nu cunoaşte dacă terenul respectiv este grevat de vreo sarcină şi invită pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare.

Ana Residences, companie membră a Ana Holding, grup controlat de omul de afaceri George Copos, este proprietara unui teren în suprafaţă de 98.000 mp pe malul lacului Griviţa.
Pe acest teren dezvoltatorul intenţiona să construiască un cartier de locuinţe. Pe lângă locuinţe şi spaţiile aferente (cum ar fi parcările subterane şi supraterane), proiectul prevedea construirea unor spaţii destinate educaţiei, activităţilor sociale şi culturale, spaţii şi zone comerciale, facilităţi pentru practicarea sporturilor ţi pentru petrecerea timpului liber.

Ana Residence

Sus