Oferte locuri de munca top

Zile libere suplimentare, pentru bugetari, in anul 2023

Guvernul urmează să aprobe astăzi încă trei zile libere în anul 2023, pentru a crea punte cu zilele libere de la sfârșitul săptămânii.

Astfel, personalul instituţiilor şi autorităţilor publice va beneficia de weekenduri prelungite în ianuarie, în iunie și în august.

Vor fi declarate libere zilele de 23 ianuarie, 2 iunie și 14 august 2023.

Instituţiile și autoritățiile îşi vor prelungi corespunzător timpul de lucru până la data de 28 februarie 2023, 30 iunie 2023, respective 31 august 2023, potrivit planificărilor stabilite, pentru recuperarea zilelor de muncă.

De asemenea, pentru funcţionarea justiţiei ca serviciu public, dispozițiile se aplică magistraţilor şi celorlalte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în ziua de 23 ianuarie, 2 iunie și 14 august 2023 şi nici participanţilor în aceste procese.

În ziua de 23 ianuarie, 2 iunie și 14 august 2023, prin centrala Ministerului Finanțelor se efectuează operațiuni de încasări și plăți, operațiuni de plăți privind serviciul datoriei publice, precum și eventualele operațiuni de debitare dispuse de Comisia Europeană din contul de resurse proprii în lei deschis la Trezoreria Statului.

Un nou parc fotovoltaic va fi infiintat pe 30 hectare

În ceea ce privește activitatea derulată prin Trezoreria Statului s-au stabilit categoriile de operațiuni de încasări/plăți prin virament care vor fi efectuate în zilele de 23 ianuarie, 2 iunie și 14 august 2023 prin centrala Ministerului Finanțelor, precum și datele în care unitățile trezoreriei statului înregistrează în contabilitate operațiunile de încasări aferente zilelor de 23 ianuarie, 2 iunie și 14 august 2023, inclusiv datele la care vor fi întocmite retururile la încasare.

Unităţile/Subdiviziunile administrativ-teritoriale, care în data de 23 ianuarie, 2 iunie și 14 august 2023 au scadenţă la obligaţiile de plată aferente convenţiilor de împrumuturi din venituri din privatizare, potrivit scadenţarelor de plată anexate acestora la convenţiile de împrumut,vor efectua plata sumelor scadente înaintea acestor date.

 

O singura oferta pentru un contract de peste 45 mil euro

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus