Oferte locuri de munca top

Wienerberger renunta sa mai achizitioneze concurentul Brikston

Wienerberger, producătorul de materiale de construcții, a renunțat la achiziția planificată a producătorului român de cărămizi Brikston și retragerea cererii depuse în acest sens la autoritatea de concurență, a anunțat oficial compania.

Wienerberger își propune să accelerează ritmul de creștere în România prin extinderea activității sale și prin investiții în unitățile de producție pe care le deține în plan local.

Heimo Scheuch, CEO al Wienerberger AG, a declarat: “Scopul nostru este să ne consolidăm platformele industriale și să accelerăm creșterea companiei. Suntem foarte bine poziționați în România și vedem în portofoliul pe care îl avem în prezent oportunități atractive de dezvoltare. Prin urmare, ne concentrăm pe extinderea platformelor existente, prin proiecte de creștere organică. De asemenea, nu exclud posibilitatea diversificării în viitor a portofoliului nostru local cu alte materiale de construcții „.

Grupul Wienerberger este prezent în România din 1998. Compania operează în total șase unități de producție de cărămizi și pavaje și are aproximativ 470 angajați. În 2017, grupul Wienerberger a generat vânzări de peste 76 milioane de euro în România.

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Sus