Oferte locuri de munca top

Vreti sa vedeti cupele de concasare MB la lucru?

Acum aveti ocazia de a le vedea lucrand in Romania, poate chiar in vecinatatea ta!

 

MB Crusher, in cooperare cu SC Daga Impex SRL din Cluj, va invita sa va familiarizati cu cupele lor revolutionare de concasare, cel mai avansat sistem de concasare disponibil in prezent pe piata!

Intre 6 si 11 Iulie cupa de concasare MB model BF90.3 S2 va face obiectul unei demonstratii in Darmanesti (Comanesti), jud. Bacau.

Nu ratati sansa de a vedea live la lucru cupa de concasare MB, un accesoriu unic care se monteaza direct pe orice model de excavator, incarcator sau buldoexcavator si le transforma intr-un concasor eficient.

DSC_0765_modBF90_BF150

 

De ce ar trebui sa alegeti cupa de concasare MB?

Cupa de concasare MB garanteaza, impreuna cu utilizarea ei practica de catre operatori, o reducere semnificativa a costurilor de transport si evacuare pentru materialele rezultate din demolari sau deseuri, care pot fi apoi refolosite chiar pe santierele respective de unde au provenit initial, rezultand avantaje deosebite pentru mediul inconjurator.

MB_0393+macinato_BW_fascegialle_lowCu cupele MB puteti concasa direct cu excavatorul, puteti economisi banii de achizitie a unei instalatii fixe de concasare, a remunerarii personalului calificat siputeti reduce costurile de transport.  Nu in ultimul rand, puteti evita costu
rile de cumparare a anumitor sorturi, sa va cresteti veniturile si sa beneficiati de noi oportunitati de afaceri.

 

Cupele de concasare MB au un impact asupra mediului foarte diferit de cel al unui concasor fix sau mobil, care sunt inca folosite in present pentru a marunti materialele rezultate din demolari sau deseurile, in special cand sunt folosite in spatii restranse sau in zone montane si deluroase, unde utilizarea concasoarelor traditionale nu ar fi fezabila chiar si numai pentru dificultatile in a transporta concasorul pe santier.

Cine alege sa utilizeze cupele de concasare MB, prin urmare,  nu o face doar pentru rezultatele evidente  in reducerea costurilor, ci si pentru ca incearca sa isi imbunatateasca semnificativ calitatea munciilor si protejarea mediului.

 

MB detine nu doar cea mai complete gama la nivel mondial de cupe de concasare ci isi completeaza oferta cu o colectie exclusiva de cupe de sortare si multe alte accesorii utile pentru concasare si reciclare.

 

Produsele MB sunt proiectate, dezvoltate si fabricate in intregime in Italia si sunt protejate de brevete internationale.

 

www.mbcrusher.com
info@mbcrusher.com
tel. +39.445.308.148

 

Pentru contact accesati:

http://news.mbcrusher.com/ron/iframeSito?rel=ArenaConstructiilor_website#contatti_form

 

 

Sus