Oferte locuri de munca top

Vremea proastă din 2014 a „stricat ploile” în hidroizolații

dsc013741Trendul pe piaţa de hidroizolaţii este crescător, cu toate că anul trecut nu a fost unul favorabil din cauza vremii capricioase. Ploile care au căzut în timpul verii au amânat multe lucrări, iar pe altele începute le-au prelungit peste limitele prevăzute.

Gabriel Panait, șeful departamentului Comercial al firmei Chemical Building Technology România, ne-a declarat că cifra de afaceri a companiei sale ar fi fost substanțial mai mare, dar că, din cauza ploilor care s-au prelungit până în august, s-a ridicat la aproximativ la nivelul anului 2013.

”Anul trecut a plouat foarte mult. Dacă ar fi să judecăm după numărul de solicitări pe care le-am avut, am fi stat foarte bine. Sunt foarte multe imobile cu hidroizolația învechită, au existat numeroase solicitări și pentru construcții noi, numai că ploile ne-au întârziat. Ne-am axat, în final, pe lucrările mari, ale partenerilor noștri importanți. Trendul pe hidroizolații este crescător, iar anul acesta vom aduce materiale noi pe piață”, ne-a declarat Gabriel Panait.

El mai spune că cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la peste un milion de euro și că se așteaptă la un an mai bun, mai ales că firma va extinde și își va diversifica produsele.

”Vom dezvolta și business-ul cu pardoseli poliuretanice și epoxidice. În plus, vom aduce hidroizolații pentru vapoare, bărci și lemn. Suntem reprezentanți pentru sudul țării al Penetron România”, a spus Panait.

 

Compania Chemical Building Technology Romania a fost înființată în urmă cu șase ani, având drept obiectiv declarat să devină unul dintre principalii furnizori de materiale și soluții în domeniul construcțiilor. Firma reprezinta în țara noastră branduri cu o tradiție de peste 25 ani în domeniul construcțiilor, în Europa, printre care: Alchimica, BASF, Eurisol, Satecma, Evidecor Ecobeton. Chemical Building Technology este un grup cu prezenţă marcantă în Austria, Ungaria, România, Bulgaria şi Republica Moldova.

Sus