Oferte locuri de munca top

Vor incepe lucrarile la Sala Polivalenta din Tulcea

A fost predat amplasamentul pentru edificarea Sălii Polivalente din municipiul Tulcea. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 120 de milioane de lei cu TVA.

La scurt timp după semnarea documentelor, vor fi demarate lucrările de construcție finanțate de Compania Națională de Investiții.

Antreprenorul general al lucrărilor este firma Construcții Erbașu SA.

Conform proiectului, va fi construită o sală de sport cu peste 4.000 de locuri, care va respecta standardele impuse la nivel european.

Noua construcție va consta dintr-un singur corp ce va îngloba atât spațiile pentru spectatori, cât și vestiarele și spațiile pentru presă, toate dispuse în jurul incintei de joc.

Amprenta la sol a obiectivului va fi de 4.750 mp.

Sala va avea un teren principal de evoluție – în mijlocul clădirii, la cotă 0 – înconjurat de tribune pentru spectatori – și un teren de antrenament în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal.

Depozit de produse congelate, extins cu peste 2 mii mp

Ambele terenuri sunt prevăzute să includă o suprafață de joc pentru handbal la dimensiuni oficiale cu garda minimă de 2 metri la terenul de antrenament și de 3 metri la terenul principal. Incinta asigură dimensiunea necesară și pentru restul disciplinelor ce au suprafețe de evoluție mai mici.

Această nouă incintă va avea spații pentru antrenament (săli de forță, săli de aruncări), însoțite de grupuri sanitare pe nivel, sală pentru conferințe de presă, cu anexe, o parcare pentru 78 vehicule.

Existența unei a doua săli pentru antrenamente disponibilă în regim neîntrerupt face ca în clădire să se poată desfășura simultan două activități sportive distincte.

Prezența sălii de antrenament permite cluburilor sportive să-și desfășoare programului normal de antrenament, ceea ce ar favoriza desfășurarea simultană și a evenimentelor non – sportive.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus