Oferte locuri de munca top

Vor incepe lucrarile la DJ Danceu – Jiana – Scapau

Contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare/modernizare a unui tronson din drumul județean DJ564 a fost semnat.

Lucrările vor fi executate pe tronsonul aflat de-a lungul localităților Danceu (km 12 +747) – Jiana – Scapau (intersectie cu DJ 562, km 25+720), după cum a explicat președintele consiliului județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Contractul a fost semnat cu firma Trustul de Construcții Drobeta SA.

Lungimea totală a tronsonului ce va intra în lucru este de 13 km, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene în valoare de peste 28,12 milioane lei.

”Acesta este primul tronson pentru care semnez contractul de execuție din cele patru pentru care, la mijlocul lunii februarie, am semnat contractul de finanțare în cadrul Programului Regional 2021-2027”, a declarat Aladin Georgescu.

Contractele pentru două tronsoane din acest drum se află în prezent în faza de contestație. Contractul pentru un alt tronson va fi semnat cel mai probabil săptămâna viitoare, după cum ne-au declarat reprezentanții consiliului județean Mehedinți.

Documentația tehnică s-a realizat printr-un alt proiect finanțat cu fonduri europene în cadrul Programului Operațional Asistență Tehnică, astfel că în scurt timp vor începe lucrările.

O parcare subterana va fi realizata intr-un municipiu

Pe lângă modernizarea drumului, se vor face legături cu drumurile laterale, accesuri la proprietăți și trotuare în interiorul localităților, vor fi construite șapte podețe noi și vor fi reabilitate alte patru, va fi montat parapet pe o distanță de 4 km și vor fi realizate rigole.

Perioada de execuție este de 24 de luni, dar constructorul poate finaliza lucrările într-un termen mult mai scurt.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus