Oferte locuri de munca top

Vor incepe lucrarile de modernizare a unui spital din provincie

A fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 84 milioane lei cu TVA, 64 milioane lei fiind fonduri europene și de la bugetul de stat, în timp ce contribuția Consiliului Județean Mehedinți este de 20 milioane lei cu TVA.

Asocierea Concelex, Concelex Engineering SRL și Construcții Erbașu SA vor realiza proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare, recompartimentare și eficientizare energetică a clădirii principale a Spitalului Județean.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a declarat:

“Nu este o lucrare ușoară, dar am încredere în experiența constructorului care a câștigat licitația, că va gestiona în bune condiții intervențiile.

Trebuie luat în calcul că aceste lucrări nu vor opri actul medical, ci se vor desfășura în paralel. E nevoie de multă colaborare și înțelegere, din partea constructorului, a personalului medical, dar și a pacienților, pentru ca peste doi ani să avem un spital modern, în care să fie tratați pacienții din județul Mehedinți.”

Obiectivul general al proiectului este de a eficientiza din punct de vedere energetic clădirea, de a crea circuite și condiții care să corespundă normativelor sanitare în vigoare, să asigurăm condiții optime pacienților mehedințeni în cea mai mare unitate medicală din județ, dar și condiții bune de lucru pentru personalul medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin

La licitație au mai participat și alte două asocieri, anume New Begining Constructions Company (lider), Grit Constructii Lucrari Speciale, Jda Consult SRL, Embryo Projects, Roadconstruct și RO Construct Center SRL(lider), Gruppo Ge.Di.

Criteriul de atribuire a fost „cel mai bun raport calitate-preț”.

Durata contractului este de 28 de luni.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus