Oferte locuri de munca top

Vor incepe lucrarile de construire a pasajului de la Drajna

A fost emisă autorizația de construire a pasajului denivelat superior pe DN21, km 105+500, la Drajna.

Lucrăpile în valoare de aproape 18 milioane de euro vor fi executate în baza contractului de proiectare și execuție semnat în luna februarie a acestui an.

Amplasamentul pasajului superior rutier se află în zona intersecției dintre drumurile naționale DN 21 şi DN 3A, precum și cu linia magistrală C.F. 800 București – Constanța, pe teritoriul administrativ al localității Dragalina, județul Călărași.

Intervențiile autorizate cuprind:

* Lucrări de drum: realizare drum de legătură între DN 21 și pasajul proiectat; amenajare intersecție giratorie început traseu – conexiune cu DN 21 existent și amenajare intersecție giratorie sfârşit traseu cu DN 21/DC 20 existente

* Lucrări de artă: pasaj rutier în lungul DN 21, peste linia C.F. 800 București – Constanța și peste DN 3A;

* Lucrări de scurgerea apelor

* Lucrări de consolidare

* Relocări drumuri existente

* Iluminat public

* Lucrări de siguranța circulației

* Relocări/protejări utilități

* Lucrări de protejare a mediului.

Valoarea lucrărilor autorizate este de 89.157.117 lei, fără TVA , reprezentând valoarea lucrărilor, declarată de solicitant, înscrisă în cererea de autorizare și în devizul general.

Documentația tehnică pentru autorizarea executării lucrărilor de construire a fost elaborată de societatea Arcada Company SA Galați.

Durata de execuție a lucrărilor este de 18 luni, calculată de la data începerii efective a lucrărilor, anunțată în prealabil.

Obiectivul de investiții face parte din rețeaua rutieră TEN-T.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus