Oferte locuri de munca top

Vor incepe lucrari de modernizare a strazilor din Sectorul 1

Vor începe lucrările de modernizare a zece străzi din Sectorul 1 al Capitalei. Acestea fac parte dintr-un acord cadru în valoare de circa 208 milioane de euro, fără TVA (la finalul știrii găsiti atașat câștigătorii).

Finanțarea se face din fonduri bugetare.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat: „La sfârșitul lunii iunie începem lucrările de execuție la primele zece străzi incluse în programul de asfaltare, modernizare și reabilitare a infrastructurii rutiere pe care o administrăm.”

Cele zece artere sunt din nordul Sectorului 1: Berca, Biborțeni, Zăpada Mieilor, Cărbunarilor, Heliului, Simeria, Trifești, Văliug, Zeletin și Drumul Nicolae Șuțu.

”Am semnat autorizațiile de construire pentru străzile Bujorului și Nuferilor, iar până la sfârșitul lunii vrem să începem lucrările. Urmează să emitem autorizațiile și pentru străzile Elena Pleșoianu și Dumitru Zosima”, a mai spus primarul Sectorului 1.

Doamna Armand a adăugat: ”Aceste străzi sunt numai un prim pachet dintr-un program mult mai amplu prin care ne-am propus să aducem toate străzile din Sectorul 1 să fie demne de o capitală europeană. Avem în curs de elaborare Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI) pentru nu mai puțin de 159 de străzi care necesită urgent lucrări de modernizare.

Pentru 24 dintre acestea am întocmit proiecte de hotărâri de consiliu local care, din păcate, au fost respinse în mod inexplicabil de mai multe ori de majoritatea PNL-PSD din Consiliul Local Sector 1”.

O singura oferta pentru un contract de 17 mil euro

Este voba despre străzile Elena Clucereasa, Islaz, Panait Istrati, Gherghel Paraschiva, Virgil Pleșoianu, Costache Sibiceanu, Butuceni, Intrarea Godeni, Strada Volumului, Craiovei, Pinului, Frasinului, Teodor Iliescu, Theodor Aman, Intrarea Grigore Alexandrescu, Strada Hristache Pitarul, Victor Eftimiu, Iuliu Tetrat, Ioan Zalomit, Aristide Demetriade, Albac, Dionisie Fotino, Constantin Mille și Chile.

Aceste proiecte de hotărâri au fost introduse din nou pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Sector 1 din data de 21 iunie 2023.

În baza acordului cadrul pentru modernizarea și repararea întregii infrastructuri urbane pe care Primăria Sectorului 1 vor putea fi asfaltate, reabilitate sau modernizate peste 1.000 de străzi din această zonă administrativă.

”Este un program fără precedent în Sectorul 1, atât din punct de vedere al amplorii cât și al complexității sale”, a mai subliniat Clotilde Armand.

 

 

 

Descarcati aici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus