Oferte locuri de munca top

Vor fi platiti constructorii pistei de la Aeroportul Avram Iancu

Lucrarile deja executate la DSC_48371pista de 3.500 de metri a Aeroportului International Avram Iancu, etapa I, vor fi achitate de Consiliul Judetean Cluj,  care a obtinut un contract de garantare a creditului de 50 milioane lei, cu o maturitate de 20 de ani. Platile urmeaza sa fie supravegheate de o comisie mixta formata din reprezentanti ai Aeroportului impreuna cu cei ai Consiliului Judetean.
Vicepresedintele Consiliului
Judetean Cluj cu atributii delegate de presedinte, domnul Vakar Istvan, a declarat cu ocazia semnarii contractului „Lucrurile au intrat pe fagasul lor normal si ca nu mai exista impedimente pentru functionarea normala si pentru continuarea investitiilor la acest obiectiv aeronautic de importanta regionala si nationala„.
Semnarea contractului de garantare survine Hotararii Consiliului Judetean Cluj nr. 181 din 31 iulie 2014, de modificare a HCJ nr. 19/2014, prin care forul deliberativ al judetului Cluj a aprobat garantarea unei finantarii rambursabile interne in valoare de 50 milioane lei pentru realizarea investitiilor publice de interes judetean la Aeroportul International “Avram Iancu” Cluj.

Sus