Oferte locuri de munca top

Vor fi deschise noi santiere pentru extinderea retelelor de apa si canalizare

La peste 200 milioane de lei se ridică valoarea celor patru contracte semnate recent de către Apa Vital, în cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din judeţul Iași, în perioada 2014 -2020.

Lucrările pentru care au fost semnate contracte sunt cuprinse în Loturile 1, 3 şi 4 din proiectul pentru extinderea sistemului de apă și canalizare în Hârlău-Cotnari şi din cel pentru Răchiteni – A. I. Cuza – Heleșteni – Ruginoasa – Costești.

* Lotul 1 cuprins în contractul IS–CL–09, vizează localităţile Poiana, Feredeni, Slobozia, Deleni şi Maxut (UAT Deleni).

Localitățile vor avea canalizare nouă şi vor beneficia de extinderea şi modernizarea reţelei de alimentare cu apă.

Lucrările în valoare de 74.391.137 lei fără TVA vor dura 22 de luni şi vor fi realizate de asocierea Teoval & Co SR., Hidroterm SA, Stef Invest Logistic SRL și Alrosel Project SRL, cu Aqua Serv SRL, ca terț susținător și UT4FB Control SRL, ca subcontractant.

* Lotul 3, cuprins în contractul IS–CL–09 va aduce apă potabilă locuitorilor din Hârlău, Cotnari şi Cârjoaia printr-o conductă nouă de aducţiune.

Contractul are o valoare de 47.422.845 lei fără TVA. Întreaga reţea de alimentare cu apă şi canalizarea din Cotnari, Cârjoaia, Horodiştea şi Lupăria (UAT Cotnari) va fi extinsă.

Lucrările vor dura 20 de luni şi vor fi executate de Asocierea Ness Proiect Europe SRL, Montin SA și Cornell’s Floor SRL cu Rimoldo Consulting Group SRL și Ultrajet SRL, ca subcontractanți.

* Lotul 4 al contractului IS–CL–09 vizează localitățile Poiana Mărului, Buhalniţa, Zlodica (UAT Cepleniţa). Acestea vor beneficia de reţele noi şi moderne de apă şi canalizare.

Lucrările în valoare de 46.848.571,30 lei fără TVA se vor executa pe parcursul a 20 de luni. Câştigătorul desemnat este asocierea Ness Proiect Europe S.R.L., Montin S.A. și Cornell’s Floor S.R.L. cu Rimoldo Consulting Group S.R.L. Și Ultrajet S.R.L., ca subcontractanți.

Contractul de lucrări IS-CL-07 are ca scop extinderea sistemului de apă şi canalizare în localităţile Răchiteni, A.I. Cuza, Heleșteni, Ruginoasa şi Costești.

Viitoare zona industriala, pe un teren de 2 hectare

* Lotul 2 din contractul IS-CL-07, în valoare de 32.274.904 lei fără TVA, vizează localitățile Vascani (UAT Ruginoasa) şi Costeşti şi Giurgeşti (UAT Costeşti).

Asocierea de firme care va executa lucrările într-un interval de 22 de luni este formată din Ness Proiect Europe SRL și Montin SA, împreună cu doi subcontractanți, Rimoldo Consulting Group SRL și Ultrajet SRL.

„Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din judeţul Iași, în perioada 2014 -2020” are o valoare de 427.914.258 euro (fără TVA) şi este finanţat 94% din fonduri publice nerambursabile, din care 85% din Fondul de Coeziune, 13% bugetul de stat și 2% bugetul local. Cofinanțarea de 6% este asigurată prin credit BERD de către Apavital S.A.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie  2023

Sus