Oferte locuri de munca top

Vinci Energies SRL preia mai multe companii  

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacţia prin care Vinci Energies SRL preia companiile Frigotehnica SA, Eco Clima Industrial SRL și Frigotehnica EOOD, Bulgaria.

Vinci Energies SRL, parte a grupului Vinci, desfășoară, în principal, operațiuni legate de activități ale holdingurilor.

De asemena, Vinci Energies S.R.L. derulează activități specifice instalațiilor mecanice și managementului clădirilor (pază, curățenie, întreținere etc.).

Grupul Vinci este un grup internațional diversificat care realizează următoarele tipuri de operațiuni: concesiuni în domeniul infrastructurii și a altor tipuri de concesiuni, contractări în domeiul tehnologiei informației și al comunicațiilor, în activitățile comerciale legate de infrastructura energetică și de transport și imobiliare, respectiv proiectarea, livrarea și gestionarea programelor de proprietăți rezidențiale și de afaceri în acest domeniu.

Grupul Vinci deţine, în România, companiile Megatech Trading & Consulting SRL, Spoting SA, Stizo Industrial Services SRL, Stizo Nuclear SA, Tiab SA, Vinci Facilities Romania SRL, Atis-Rom SRL şi Axians Infoma Romania SRL.

Al cincilea proiect de parc fotovoltaic in aceeasi zona

Frigotehnica este un furnizor integrat pentru proiecte la cheie în domeniul soluţiilor de răcire, realizând inginerie de proiect, managementul proiectelor, logistica proiectului, instalarea şi punerea în funcţiune, monitorizarea, mentenanță şi service-ul.

Eco Clima este profilată în proiectarea, execuţia şi montajul echipamentelor şi instalaţiilor frigorifice, oferind soluţii complexe şi complete de refrigerare (comerciale şi industriale).

Frigotehnica EOOD, Bulgaria, îşi desfășoară activitatea, în principal, pe segmentul de refrigerare comercială.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus