Oferte locuri de munca top

Vinci Energies preia Imtech ICT

achat-vinci-energies-imtech-ictVinci Energies a ajuns la un acord pentru preluarea diviziei de telecomunicatii si tehnologia informatiei a Imtech.
Imtech ITC genereaza un venit anual de 740 de milioane in tarile Benelux, Germania, Austria, Suedia si Marea Britanie, potrivit unui comunicat al Vinci.
Achizitia Imtech ITC inca in desfasurare asteapta acordul privind legea competitiei si conditiile de preluare. Noua achizitie ar putea schimba total pozitionarea Vinci in acest sector. O data cu achizitionarea diviziei volumul de activitate pe piata ITC  al companiei ar putea creste la 1,6 miliarde de euro si ar putea acoperi toate segmentele pietei.
Vinci Energies este prezenta in 50 de tari, dintre care 30 in afara Europei si are un venit anual de peste 9 miliarde de euro raportat in 2013 precum si 63 de mii de angajati. Vinci Energies are o retea de aproximativ 1500 de reprezentante si este unul dintre cei mai importanti operatori de energie si tehnologia informatiei din Europa si din lume.
Grupul Vinci este format din Vinci Energies, Eurovia si Vinci Construction, grup prezent in 100 de tari cu aproape 100 de mii de angajati.

Sus