Solplanet x AeroFix

Vile de cinci stele, construite in parteneriat cu Radisson Hotel Group

Inaugurarea unui ansamblu cu vile de cinci stele, aflat în curs de construire lângă Brașov, este programată pentru trimestrul IV al anului 2026.

Dezvoltatorul ansamblului a anunțat că a încheiat un parteneriat cu Radisson Hotel Group.

Proiectul este dezvoltat de către Grand Development, firma de dezvoltare imobiliară fondată de Ionuț Nicolescu, co-fondator SVN Romania și al Meta Estate Trust, companii din care antreprenorul a ieșit anul trecut.

Ansamblul va include 46 de vile tip chalet scandinav și 20 de camere de hotel, toate unitățile clasificate la cinci stele.

Proiectul este dezvoltat într-o poiana montană de 2,6 hectare din apropierea Brașovului.

David Jenkins, Vice President Business Development Radisson Hotel Group, a declarat: ”Vedem un potențial imens pe piața din România. Ne folosim de experiența noastră în domeniul ospitalității pentru a construi hoteluri și spații de cazare în destinații atractive pentru vacanțe. Acest nou și unic proiect Radisson Blu, amplasat într-o destinație montană atât de căutată, reprezintă completarea perfectă pentru portofoliul nostru existent în România și va oferi oaspeților noștri o varietate mare de opțiuni”.

Noul resort Radisson Blu va avea restaurant cu bucătărie deschisă, un centru SPA cu piscină interioară, centru de wellness și fitness, mai multe săli de conferințe care vor putea acomoda evenimente cu peste o sută de participanți, precum și o multitudine de locuri de parcare.

Alături de Ionuț Nicolescu, coproprietar al Grand Development este consultantul imobiliar Cremona Maria – Andrei.

În cadrul echipei de dezvoltare a fost cooptat și Alexandru Boghiu, partener fondator al Mavers Wealth Management, o firmă de capital de risc axată pe susținerea antreprenorilor excepționali din sectoarele digitale. Alexandru și-a perfecționat expertiza în companii precum PriceWaterhouseCoopers, Contrast Management Consultants și CBRE.

Grand Development a beneficiat și de sprijinul lui Mircea Drăghici, managing partner la Est Hospitality, consultant din industria ospitalității.

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iulie-august2024

Revista Arena Constructiilor iulie-august 2024

Sus