Oferte locuri de munca top

VilboCeram preia Ideal Standard

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care VilboCeram GmbH preia companiile Ideal Standard MENA Midco Limited, Ideal Standard International N.V., Ideal Standard Holdings (BC) Italy S.r.l. și Ideal Standard Holdings (BC) Germany GmbH.

VilboCeram GmbH este un producător de ceramică din Germania, care proiectează, produce și distribuie, în principal, ceramică sanitară, veselă și accesorii pentru casă în numeroase țări.

În România, grupul Ideal Standard este activ prin intermediul societății Mondial S.A., care operează o unitate de producție de obiecte sanitare din ceramică și care comercializează, de asemenea, produse sanitare din ceramică sub mărcile Villeroy & Boch și Mondial pe piața din România.

Companiile achiziționate fac parte din grupul Ideal Standard, care produce și comercializează produse pentru baie în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. În România, grupul Ideal Standard realizează venituri prin intermediul reprezentanței locale, Ideal Standard Vidima AD.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Aproape 147 milioane euro, pentru lucrari de termoficare

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus